Mors dag 2024

Mors dag är inte bara en dag, det är en påminnelse om alla dagar fyllda med kärlek, omtanke och styrka som våra mödrar ger oss. Det är en chans att tacka dem för allt de gör, inte bara på denna speciella dag, utan varje dag.

Hos oss kan du beställa vackra buketter och krukväxter för leverans till din mamma på mors dag. Besök vår webbshop redan idag för att beställa en blomma hem till din mamma.

Under hela Morsdags helgen har vi öppet mellan 10:00 och 18:00 och står redo att hjälpa dig att välja den perfekta presenten, vare sig det är blommor, choklad, gosedjur eller annat för att fira din mamma.

Låt oss tillsammans fira den otroliga kvinnan som alltid står vid vår sida, oavsett vad livet kastar vår väg. Mors dag är inte bara en dag, det är en påminnelse om att visa vår tacksamhet och kärlek varje dag. 

 

 
Beställ morsdag blommor

Årets Pelargon 2024 - Pelargonium x hortorum Sunrise-Serien ’Lavina’

Årets Pelargon 2024 ´Lavina´, har täta blomställningar i vackra toner av violett som för tankarna till ljus lavendel. Kronbladen tonas ut i en svagare nyans mot blommans mitt och allra längst in, syns penseldrag av vitt, där de mörka ståndarna dekorativt reser sig mot den ljusa fonden. När blomman är fullt utvecklad blir de yttersta kronbladens baksidor betydligt ljusare vilket ger en härlig visuell effekt.

´Lavina´s bladverk är friskt lindblomsgrönt, vilket kännetecknar hela serien av Sunrisepelargoner. Det breda växtsättet gör ´Lavina´ till ett perfekt val som solitär i kruka eller ampel. Blomstänglarna är relativt korta och planterar man flera plantor i en större kruka växer de samman till en mjukt rundad form. Även samplanterad med andra sommarblommor eller bladväxter är ´Lavina´ ett självklart val i sommarkrukan i år. ´Lavina´ trivs även i köksfönstret och blir ett färgstarkt inslag på det dukade bordet.

 

Text från Blomsterfrämjandet. 
Kontakta oss