Blommor till företag

Företagsblommor

Blommor är det perfekta sättet att säga grattis, tack, bra jobbat, krya på dig och allt annat som ni vill säga till personal, kunder och partners. Och glöm inte kontoret; receptionsblommor, buketter till konferensrum och gröna växter. 

Det är bevisat att växter ökar produktiviteten och renar luften. En blomstrande arbetsplats leder alltså till blomstrande affärer! Interflora har en lång tradition av att hjälpa dig som företag att stärka dina affärsrelationer och att få lojala kunder och nöjda medarbetare. Du beställer och vi levererar – över hela Sverige och i 150 andra länder.

Fakturauppgifter vi behöver:

  • Bolagsnamn och organisationsnummer
  • Faktura- och leveransadress
  • Telefonnummer
Kontakta oss

Företagslösningar

Veckoblommor till kontoret

Växter och vård

Blomstrande uppvaktning

Evenemang

Ge ert kontor en fräsch start varje vecka med veckoleverans av vackra blommor. Skapa en inbjudande och inspirerande arbetsmiljö för både anställda och besökare att njuta av.

Låt oss ta hand om ert företags gröna miljö genom att erbjuda skräddarsydda växtlösningar som passar perfekt till era lokaler. Vi tar hand om allt från att välja ut lämpliga växter till att se till att de fortsätter att blomstra med regelbunden vård och underhåll.

Sprid glädje och uppskattning på arbetsplatsen med våra blomsterbud för alla tillfällen. Oavsett om det är för att fira en födelsedag, uppmuntra en kollega eller bara för att lysa upp en vanlig dag, så har vi det perfekta blomsterarrangemanget för er.

Skapa minnesvärda ögonblick vid era företagsevenemang med våra specialdesignade blomsterarrangemang. Oavsett om det är en mässa, konferens, kundträff eller fest, så hjälper vi er att skapa en atmosfär som imponerar och inspirerar era gäster.