Buketter

Interflora Bloms Blommor - Din blomsterbutik i Sollentuna
Skicka blommor till dina nära och kära. Det blir alltid lika uppskattat!

Buketter för alla tillfällen - Blommor i Sollentuna

Våra blommor i Sollentuna passar vid alla tillfällen, du hittar lätt något som passar just den du vill uppvakta! Oavsett om du vill säga tack, grattis, krya på dig eller jag tycker om dig så har du hittat rätt till oss på Bloms Blommor.

Det finns alltid en anledning att ge bort blommor till någon du tycker om  utan att invänta ett speciellt tillfälle. Blommor gör skillnad i alla lägen och att få en bukett bara "för att" kan vara det allra finaste – den perfekta presenten till dig själv och till den som har allt! 

Vi har även färdiga buketter - du hittar våra mest populära buketter under produkter. Det går självfallet även att få din egendesignade bukett som våra duktiga florister skapar efter dina önskemål. Låt Bloms Blommor vara ditt självklara val av blomsteraffär i Sollentuna!

Prenumerera på blommor – alltid fräscha buketter hemma!

Ge bort ett leende! Välj en personligt anpassad prenumeration av blommor till någon närstående eller kanske till dig själv.  Enkelt, smidigt och du slipper att lägga tid på att beställa varje gång. Du kan välja att få blommorna levererade –eller hämta ut dem i vår butik.

Valfriheten är stor och du bestämmer själv vad prenumerationen ska bestå av samt hur ofta den ska levereras. Välj om det vid varje tillfälle ska vara samma typ av bukett eller om den ska anpassas efter årstid och högtid. Det går också att ändra storleken på bukett under prenumerationens gång. Kom in i butiken eller kontakta oss så berättar vi mer.

 

Överraska någon idag – skicka blommogram
Skicka blommor till dina nära och kära. Det blir alltid lika uppskattat!
Vi skickar blommor överallt i Sverige och världen genom Interflora. Kontakta oss så berättar vi mer.

Exempel våra blombuketter och presentpåsar